Footer menu

Marias tack från kommittén

Älskade Sweor,

Det var en stor ära för mig att få välkomna er till världsmötet i Dubai 2019. Vilken energi, vilken glädje och vilken fest det blev. Wow!

Här i Mellanöstern har vi nu hunnit hämta andan och så smått börjat att smälta alla intryck från den här otroliga resan vi under två års tid fick vara med på. Som vi hade väntat, planerat och oroat oss, skrattat, gnuggat trötta ögon och skrattat lite till. Det var spännande, och lite nervöst när ni sen, uppåt 275 personer, dök upp på vår farstukvist.

Den här resan har fått oss att uppleva grundpelarna i SWEA, det lokala stödet, den globala kompetensen och inte minst den världsvida vänskapen. Det känns som att vi efter det här VM känner alla er, och att ni känner oss. Så som jag nämnde på Galamiddagen, bli inte förvånade om vi en dag ringer på dörren hos dig och undrar om kaffet är på.

Tack igen för att ni valde att komma hit med öppna ögon och själva bilda er en uppfattning om ett omdebatterat område i världen. Hoppas att minnena från världsmötet är många och att vi ses 2021 i South Florida!

Maria Svedenhov, smk. planeringskommittén VM2019
Januari 2020

Planeringsgruppen under VM2019s galamiddag

Planeringsgruppen under VM2019s galamiddag
Foto: Maria Sundin Photography