Footer menu

Efterresa till Ras Al Khaimah

Nedan finner ni två alternativ till efterresan VM 2019:

Ras Al Khaimah: Till överblickssidan för Ras Al Khaimah eller programsidan för Ras Al Khaimah
Abu Dhabi: Till överblickssidan för Abu Dhabi eller programsidan för Abu Dhabi

EFTERRESAN TILL RAS AL KHAIMAH ÄR FULLBOKAD!
Vi har därför släppt ytterligare en efterresa som denna bär av till Abu Dhabi. Du kan inte ändra dig och boka om till den nya efterresan om vi inte har en väntelista på den första resan eller du hittar en ersättare.

Datum: 17–20 november 2019 (4 dagar, 3 nätter)
Max antal deltagare: 48 personer

Följ med oss på ett par härligt avkopplande dagar i Förenade Arabemiratens nordligaste emirat, Ras al Khaimah. Vi checkar ut från storstadens sus och dus på söndagen den 17 november och beger oss en dryg timme norrut. Här märker man genast att tempot är lugnare, det är färre bilar men desto fler kameler längs vägen. Vi bor 3 nätter på 5-stjärniga Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort och spenderar några behagliga dagar tillsammans med inslag av både flärd och natur.

Vårt exklusiva program inkluderar en heldags båttur i Musandam med både snorkling och kajak, en lyxig spaupplevelse på Ritz Carlton, en guidad promenad i öknen och ett kungligt afternoon tea på Waldorf Astoria. Vår resa avslutas med en privat barbecue på stranden.

Självklart har vi också inkluderat egentid för att ligga på stranden, läsa en bok vid poolen, eller kanske besöka golfbanan bredvid hotellet.

Rainforest Rainforest Spa Experience, Ritz Carlton

Rainforest Spa Experience, Ritz Carlton

Afternoon Tea in Peacock Alley at the Waldorf Astoria

Afternoon Tea in Peacock Alley at the Waldorf Astoria

Farmhouse Restuarant lunch at Ritz Carlton

Farmhouse Restuarant lunch at Ritz Carlton