Footer menu

Hotell

Alla möten under VM2019 kommer att äga rum på Holiday Inn Dubai Festival City.

Holiday Inn Festival City är vårt hotell för världsmötet 2019. Det är ett helt nybyggt hotell, endast 6 km från Dubai International Airport och har en direkt anslutning till Festival City Mall med över 500 butiker inklusive Robinson. Det är också skådeplatsen för den omtalade IMAGINE vatten, laser och eldshowen. På hotellet, som har en modern och skandinaviskinspirerad inredning, finns också en utmärkt konferensavdelning där våra möten kommer att äga rum. Du kan också nyttja det välutrustade gymmet, poolen och wifi gratis. Många har förutfattade meningar om Holiday Inn men i Mellanöstern håller de en hög standard och hög nivå på servicen med b la concierge, roomservice 24/7, hjälp med väskor etc. Visste du att 30 % av all el på hotellet utvinns av deras egna solenergi på taket?

Incheckning sker från kl.15.00 och utcheckning senast kl.12.00.

Bokning

Våra rumsnätter som var blockade för VM är fullbokade och hotellet kommer att vara fullbokat under de dagar vi är där. Har du ännu ej bokat, vänligen hör av dig direkt till hotellet. Mejla
reservations.hidfc(Replace this parenthesis with the @ sign)ihg.com och cc till vår kontakt lovina.dalmeida(Replace this parenthesis with the @ sign)ihg.com.

Betalningar och hotellavbokningsregler hanteras av hotellet.
Du är själv ansvarig för att hitta en rumspartner. SWEA eller hotellet kan tyvärr inte vara behjälpliga med detta.

Bekvämligheter
På alla hotellrum finns det skåp för värdesaker, strykjärn, strykbräda, hårfön, badrock, badtofflor, tvättpåse, anti halk matta till dusch/bad, tvål/schampo/balsam/hudlotion samt minibar. Rummen har antingen ett badkar eller en dusch (kan ej bokas).
Det ingår också gratis wi-fi. Även om det på bokningssidan står att man måste vara IHG medlem så är det alltså gratis för er utan att ni ska registrera er någonstans. Glöm inte att ta med bikinin och träningskläderna för det finns såklart såväl pool som gym.

Med reservation för ev. förändringar utanför vår kontroll.

 

Hitta hit

Det enklaste sättet att ta sig från flygplatsen till Holiday Inn är med taxi. Taxi finner du precis utanför flygplatsen och om du ställer dig i den vanliga taxikön går det snabbt och lätt. De flesta taxibilar accepterar kreditkort men ta för säkerhetsskull med dig lite kontanter i den lokala valutan AED (dirham). Alla taxibilar kör på taxameter.

Google maps
https://goo.gl/maps/rJEizTCtJpR2

Andra boendealternativ

Dubai är en relativt dyr stad att bo på hotell i och med hjälp av kontakter har vi lyckats få till väldigt fördelaktiga priser på detta hotell som också är idealiskt när det kommer till logistiken. Vi har därför valt att begränsa oss till ett hotell då detta är det absolut bästa ur alla synpunkter, inte minst ekonomiskt. Om du skulle vara intresserad av att bo någon annanstans, mejla då gärna oss så kan vi se om vi får bättre pris.

Holiday Inn Festival City

Holiday Inn Festival City

Lobby, Holiday Inn Festival City

Lobby

Sovrum, Holiday Inn Festival City

Sovrum

Sovrum, Holiday Inn Festival City

Sovrum