Footer menu

Hotell

Alla möten under VM2019 kommer att äga rum på Holiday Inn Dubai Festival City.

Holiday Inn Festival City är vårt hotell för världsmötet 2019. Det är ett helt nybyggt hotell, endast 6 km från Dubai International Airport och har en direkt anslutning till Festival City Mall med över 500 butiker inklusive Robinson. Det är också skådeplatsen för den omtalade IMAGINE vatten, laser och eldshowen. På hotellet, som har en modern och skandinaviskinspirerad inredning, finns också en utmärkt konferensavdelning där våra möten kommer att äga rum. Du kan också nyttja gymmet, poolen och wifi gratis.

Incheckning sker från kl.15.00 och utcheckning senast kl.12.00.

Bokning

Bokning av ditt sköna rum på hotell Holiday Inn görs via denna externa länk, exklusiv för SWEAs VM. Denna gäller för bokningar 11-20 november 2019. Gällande extra nätter, se nedan.

Boka här direkt med Holiday Inn >>>

Rumskostnaden inkluderar en härlig frukostbuffe, fritt wifi och alla skatter. Dricks till städerskor kan man om man så önskar betala extra till dem på plats, men är inte nödvändigt i Dubai.

  • Dubbelrum 566,50 AED per rum per natt (2 sängar, 120 cm breda)
  • Enkelrum 566,50 AED per rum per natt (1 säng, 180 cm bred)

(566,50 AED är ungefär US$ 150)

Vid bokningen anges priset 450 AED men du kommer i sista steget att se att slutpriset blir 566,50 AED per natt.

Vill ni boka trippelrum, välj då någon av rumstyperna och välj “3” som antal. Oavsett vilken rumstyp du valt, kommer hotellet att ge er ett rum med 1 stor säng (180 cm bred) för 2 personer och sätta in en extrabädd (90 cm bred).

Du är själv ansvarig för att hitta en rumspartner. SWEA eller hotellet kan tyvärr inte vara behjälpliga med detta. Vi kommer med tips snart om hur du kan leta efter en rumspartner.

På rummen finns
“Safe, coffee and tea facilities, iron and iron board, slippers, bath robe, laundry bag, hairdryer, anti slip mat, soap/shower gel/shampoo/conditioner/lotion. Chargeable minibar available. Rooms have either a bath or a shower (random allocation).”

Med reservation för ev. förändringar utanför vår kontroll.

Extranätter

Vi har fått fördelaktiga priser på Holiday Inn för bokningar som görs för SWEA, dessa priser gäller även max 3 nätter före och 3 nätter efter VM-dagarna (14-17/11 nov). Vi har även fått en del rum 20-21/11 till samma fördelaktiga pris. Bokning för nätter före eller efter eventdatumen till samma pris är dock beroende på tillgång vid bokningstillfället. Ange extranätter direkt i bokningslänken när du bokar hotellet.
Kontakt hotellet reservations.hidfc(Replace this parenthesis with the @ sign)ihg.com och cc till vår kontakt lovina.dalmeida(Replace this parenthesis with the @ sign)ihg.com" target="_blank" rel="noopener">lovina.dalmeida(Replace this parenthesis with the @ sign)ihg.com.

Betalningar och hotellavbokningsregler hanteras av hotellet.

Hitta hit

Det enklaste sättet att ta sig från flygplatsen till Holiday Inn är med taxi. Taxi finner du precis utanför flygplatsen och om du ställer dig i den vanliga taxikön går det snabbt och lätt. De flesta taxibilar accepterar kreditkort men ta för säkerhetsskull med dig lite kontanter i den lokala valutan AED (dirham). Alla taxibilar kör på taxameter.

Google maps
https://goo.gl/maps/rJEizTCtJpR2

Andra boendealternativ

Dubai är en relativt dyr stad att bo på hotell i och med hjälp av kontakter har vi lyckats få till väldigt fördelaktiga priser på detta hotell som också är idealiskt när det kommer till logistiken. Vi har därför valt att begränsa oss till ett hotell då detta är det absolut bästa ur alla synpunkter, inte minst ekonomiskt.

För de avdelningar som har en skral ekonomi, kan vi erbjuda ett par gästrum hemma hos en lokal SWEA medlem i Dubai. Kontakta oss i så fall på vm2019(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org">vm2019(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org så försöker vi hjälpa till.

Holiday Inn Festival City

Holiday Inn Festival City

Lobby, Holiday Inn Festival City

Lobby

Sovrum, Holiday Inn Festival City

Sovrum

Sovrum, Holiday Inn Festival City

Sovrum