Footer menu

Vi som arrangerar VM2019

Inför SWEAs världsmöte i Dubai 2019, har vi en lokal VM2019-kommitté som planerar och organiserar allt i samarbete med SWEA International.

VM2019 planeringsgrupp

VM2019 planeringsgrupp
Från vänster: Christina von Celsing, Mona Jensen, Lotta Blond, Linda Jacobsson, Helena Lundberg, Maria Svedenhov

Här följer en kort presentation av medlemmarna i VM2019-kommittén:

Maria SvedenhovSWEA Mellanösterns ordförande & general 
Helsingborgska med en bakgrund inom marknadsföring och försäljning. Jag hittade den stora kärleken i Stockholm och tillsammans med min man tog vi chansen till ett äventyr i Ghana i ett par år innan det sen bar hemåt till Sverige igen. Sedan 2016 njuter familjen med Astrid 5 år och Hugo 3 år av solen i Dubai. Ducatin är utbytt mot en Pajero men med SWEA håller jag farten uppe.

Anna Ljungqvist — webb och PR
Jag flyttade tillsammans med min man till Dubai 2005 och sedan dess har vår familj växt från två till fyra. Vi har två pojkar som är 4 och 8 år gamla. Jag jobbar halvtid för Gunnebo, vilket gör att jag har förmånen att kunna jobba och spendera tid med barnen. Förutom mitt engagemang i SWEA, är jag även medlemsansvarig i Svenska Skolan Dubai.

Lotta Blond — utflykter
Jag är en skåning med östgötska rötter. Jag bor i Dubai med make Jan och son Leo, som läser på universitet, sedan i sep 2017. Hemma arbetade jag med marknadsföring, här njuter jag av lyxen av att vara ledig och få upptäcka Dubai. Jag älskar att åka ut och upptäcka, gillar mat, landsvägscykling, att gå på bio och är periodare när det gäller träning.

Linda Jacobsson Asting — hotell & konferens
Jag kom till Dubai första gången 2006, blev förälskad i staden och kom sedan tillbaka för att jobba 2007 och blev kvar. Har bott i både Dubai och Abu Dhabi, och har både gift mig och fött mina två pojkar här, 6 och 2 år gamla. Bodde i Dubai först 7 år och nu senaste 4 åren utanför Abu Dhabi. Jag driver numera eget företag inom turism och events, och jobbar med att sätta ihop program för inkommande företag och delegationer från främst de nordiska länderna till Dubai och UAE.

Christina Von Celsing — sponsring & middagar
Jag heter Christina von Celsing och är gift med en engelsman så jag går även under namnet Holmes ibland. Jag år uppvuxen i Stockholm och efter gymnasiet flyttade jag utomlands. Jag började lite blygt i England och sedan till Schweiz, följt av Australien där jag pluggade på hotellskola. Det tog mig till London där jag fick chansen att jobba på det lyxiga och välkända hotellet The Savoy. 2009 flyttade jag med min man till mellanöstern där jag fortsatte min karriär på The Yas Hotel for att boka in grupper som var allt från små billiga resor till dyra Formula 1 grupper. Sedan 4 år har vi en liten Isabelle som lyser upp vår tillvaro och jag bollar det med att jobba på Swedish Business Council, UAE.

Helena Lundberg — efterresan
Jag är urpsrungligen från Trollhättan men känner mig mest hemma i Kungshamn på västkusten. Träffade min man på hotellskola i Sydney för snart 20 år sedan och flyttade till Dubai första gången 2007. Har kuskat runt de senaste åren i Mellan Östern och nu är vi tillbaka i Dubai igen för 3e gången. Har både gift oss och fått två flickor här under tidigare vistelser så det är verkligen som att komma hem igen. Jag älskar PR och marknadsföring och har haft turen att kunna jobba både deltid och på distans för Hilton i Dubai de senaste åren.

Mona Jensen — administratör
Jag har bott i Göteborg över 30 år, gift med en dansk och har vi två barn, en Jesper 27 år som bor i Columbus, Ohio och en Johanna 21 år som bor i Linköping. Som utbildad civilekonom så förstår väl alla att jag gillar siffror och kalkylark. Min yrkeserfarenhet spänner från redovisning inom ABB-koncernen, koncernekonomi inom kommunala sektorn i Göteborg och nu senast arbete inom Sahlgrenska universitetssjukhuset med controlling. I början 1990-talet tillbringade familjen två år i Miami, Florida och mellan åren 2012 – 2016 bodde vi i Johannesburg, Sydafrika där vår dotter studerade klart high school. Är nu nyfiken på vad Dubai kan erbjuda en kultur-, utflykts-, mat- och filmälskare.

VM2019 planeringsgrupp

VM2019 planeringsgrupp
Från vänster: Christina von Celsing, Mona Jensen, Lotta Blond, Linda Jacobsson, Helena Lundberg, Maria Svedenhov