Footer menu

Vi som arrangerar VM2019

Inför SWEAs världsmöte i Dubai 2019, har vi en lokal VM2019-kommitté som planerar och organiserar allt i samarbete med SWEA International.

VM2019 Planeringsgrupp

VM2019 Planeringsgrupp
Från vänster: Caroline, Maria, Lotta, Helena, Johanna, Linda, Christina

Här följer en kort presentation av medlemmarna i VM2019-kommittén:

Maria S— SWEA Mellanösterns ordförande & general för VM
Helsingborgska som hittade den stora kärleken i Stockholm och tillsammans med min man tog vi chansen till ett äventyr i Ghana i ett par år innan det sen bar hemåt till Sverige igen. Nu njuter familjen av solen och livskvaliteten i Dubai. Jobbar med marknadsföring och försäljning mot kunder i Sverige samt deltid för Munters i Dubai.

Lotta B — utflykter
Jag är en skåning med östgötska rötter. Jag bor i Dubai med make Jan och son Leo, som läser på universitet, sedan i sep 2017. Hemma arbetade jag med marknadsföring, här njuter jag av lyxen av att vara ledig och få upptäcka Dubai. Jag älskar att åka ut och upptäcka, gillar mat, landsvägscykling, att gå på bio och är periodare när det gäller träning.

Linda JA — hotell & konferens
Jag kom till Dubai första gången 2006, blev förälskad i staden och kom sedan tillbaka för att jobba 2007 och blev kvar. Har bott i både Dubai och Abu Dhabi, och har både gift mig och fött mina två pojkar här, 6 och 2 år gamla. Bodde i Dubai först 7 år och nu senaste 4 åren utanför Abu Dhabi. Jag driver numera eget företag inom turism och events, och jobbar med att sätta ihop program för inkommande företag och delegationer från främst de nordiska länderna till Dubai och UAE.

Christina vC — sponsring & middagar
Jag heter Christina von Celsing och är gift med en engelsman så jag går även under namnet Holmes ibland. Jag år uppvuxen i Stockholm och efter gymnasiet flyttade jag utomlands. Jag började lite blygt i England och sedan till Schweiz, följt av Australien där jag pluggade på hotellskola. Det tog mig till London där jag fick chansen att jobba på det lyxiga och välkända hotellet The Savoy. År 2009 flyttade jag med min man till mellanöstern där jag fortsatte min karriär på The Yas Hotel i Abu Dhabi for att boka in grupper som var allt från små billiga resor till dyra Formula 1 grupper. Vi bor i Dubai och sedan 5 år har vi en liten Isabelle som lyser upp vår tillvaro och en liten Axel på snart 1 år.

Johanna W — webb & PR
Jag flyttade med min familj till Dubai för första gången för 2013 och nu är vi tillbaka i vårt älskade Dubai efter ett tre år häftigt äventyr i Cowboyhattens land Dallas, Texas. Är i grunden civilekonom som har arbetat mycket med event, bland annat på svenska Handelskammaren i Dubai och Texas samt att jag självklart alltid har engagerat mig i SWEA. Här i Dubai bor jag med min svenska make, som jag träffade på semester i Kairo, och tre barn på 7 och 5 år samt 10 månader och som alla är födda i olika världsdelar.

Helena L — PR & efterresan till RAK
Jag är ursprungligen från Trollhättan men känner mig mest hemma i Kungshamn på västkusten. Träffade min man på hotellskola i Sydney för snart 20 år sedan och flyttade till Dubai första gången 2007. Har kuskat runt i Mellanöstern de senaste åren och nu är vi tillbaka i Dubai igen för tredje gången. Har både gift oss och fått två flickor här under tidigare vistelser så det är verkligen som att komma hem igen. Jag älskar PR och marknadsföring och har haft turen att kunna jobba både deltid och på distans för Hilton de senaste åren.

Caroline E — värdinnor & efterresan till Abu Dhabi
För 12 år sedan stod min man och jag och sorterade tvätt på köksbordet. “Blir det inte roligare/bättre/mer spännande än så här?” I samma veva sökte Anders ett nytt jobb….i Dubai. Och fick det! Vi tog med hela vårt hem – “vi är bara borta 2 år max 3!”, informerade vi vår släkt och våra vänner. Våra tjejer, då 9 och 12 år, började på DIA och en helt ny värld öppnade sig. Jag engagerade mig i svenska skolan samt i kyrkans aktiviteter. Efter 3 resp 7 år flyttade våra tjejer hem till Sverige igen för att gå på svenska gymnasium. Ungefär samtidigt med deras flyttar passade jag och min man på att flytta, fast inom Dubai. Något som passar mig – jag älskar inredning och feng shui (på mitt sätt). Vi har inga planer på att flytta varken hem eller någon annanstans. Life is great in the gulf.